Gör om gör nytt!

Låg och grubblade en massa på banan natten till idag. Kom fram till att jag nog ska köra på en väldigt basic design istället för en kopia på fix banan. Anledningen är att jag vill försöka få så mycket fart som möjligt i banan. Fix banan eller L:et kändes inte optimalt i uppförsbacken jag markerat ut den i. Så nu får det bli så här istället:

Tanken är att bygga ovalen först, få den att funka sen bygga övergångarna så man kan byta håll, ha kul och cykla dit man vill! Sen kan jag ju alltid bygga ut hur mkt jag vill eftersom jag har i princip obegränsat med utrymme. Så börja enkelt och inte få storhetsvansinne är nog klokt.

Kör allround mått banan runt med 300 cm radie på bermsen, 260 cm mellan rollersarna och ca en halvmeter höga rollers. Har inte bestämt om jag ska köra samma höjd på rollersarna banan runt eller om ena sidan ska vara lägre. Alla mått enligt Welcome to Pump Track Nation!

Ok ut och markera om. Flyttade ner banan ca 10 m så jag inte behöver grubbla på uppförsbacke igen.

Ovalen sett nerifrån:

Ovalen sett uppifrån:

Nu får jag grubbla på om marken är för blöt istället eftersom det lät väldigt blött på endel ställen när jag flyttade vissa markeringspinnar. Men det är väl inget som inte går att dränera bort?! Nu vill jag bara sätta igång och gräva. Ge mig en minigrävare tack.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bygget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s